PinkRoccade.nl

Voor wie is iParticipatie?

iParticipatie is voor burgers én medewerkers van gemeenten of sociale diensten. Deze innovatie is voor beide partijen gemakkelijk in gebruik. Je werkt tenslotte in 1 applicatie. Een extra voordeel: geen risico op dataverlies. Aanpassingen in het lokaal beleid zijn direct zichtbaar voor de burger. De inrichting bepaalt welke rol en welke autorisaties je hebt.

Vraag demo aan

Maak het burgers gemakkelijk

Op dit moment vraag je veel informatie aan de burger. Dit kost jullie allebei veel tijd. Zonde, want veel van deze informatie is al beschikbaar. Je zoekt naar een manier waarop de burger minder tijd kwijt is aan de aanvraag. En dat meteen duidelijk is wat hij of zij moet invullen. Dit is mogelijk met iParticipatie! Stap voor stap nemen we de burger mee in de aanvraag. Aan het eind krijgt de burger een overzicht te zien of alles compleet is. Mist er nog iets? Dan ziet de burger dit direct en kan dit aanpassen.

Maak het medewerkers gemakkelijk

De burger vult zijn aanvraag digitaal in, maar jij neemt de gegevens vaak nog handmatig over. Dat kan anders! Met iParticipatie krijg je het digitale formulier direct in je werkvoorraad. Je ziet meteen welke aanvragen volledig zijn ingevuld en waar je mee aan de slag kan. De interactieve beslisboom zorgt ervoor dat de aanvraag volledig en correct is. Je bent nu klaar om het gesprek aan te gaan met de burger.